Arhive: <span>Departamente</span>

Home / Departamente

Reumatologie

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul, monitorizarea și tratamentul afecțiunilor cronice mediate imun, care acționează asupra sistemului musculoscheletic, bolilor autoimune, vasculitelor, bolilor țesutului conjunctiv.

Printre patologiile ce intră în arealul reumatologiei se numără atropatiile inflamatorii (artrita reumatoidă, spondilita ankilozantă, artropatia psoriazică, artrita idiopatică juvenilă, guta, pseudoguta), bolile sistemice și ale țesutului conjunctiv (lupus, sindrom Sjögren, scleroza sistemică – sclerodermia, sindromul Ehlers-Danlos, dermatomiozita, boala mixtă de țesut conjunctiv, sarcoidoza, fibromialgia, poliangeita microscopică, poliarterita nodoasă, purpura Henoch-Schonlein, Boala Serului, aterita temporală, boala Behçet, trombangeita obliterantă, boala Kawasaki) , cât și afecțiuni ale țesuturilor moi (bursite, tendinite).

Medicația folosită în reumatologie se întinde pe multiple clase, pornind de la analgezice, antiinflamatoare nesteroidiene, steroizi (prednison, medrol) și incluzând și metotrexat, anticorpi monoclonali (infliximab, adalimumab, rituximab), inhibitori TNF-alfa (etanercept).

SANAMED – SERVICII DEDICATE ÎN REUMATOLOGIE

La SANAMED, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea, tratamentul și monitorizarea pacientului cu afecțiuni reumatologice și automoimune ocupă un loc important în clinica noastră.

În departamentul nostru de Reumatologie, specialiștii Sanamed îți pun la dispoziție expertiza lor clinică în vederea stabilirii diagnosticului și conduitei de tratament, iar departamentele conexe de imagistică și investigații de laborator specializate asigură un standard înalt de calitate.
Nume Pret
Consultație inițială 240 LEI
Consultație control 140 LEI

*prețuri disponibile pentru Sanamed București.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

În cadrul acestei consultații specialistul reumatolog evaluează evoluția pacientului sub actuala schemă de tratament și decide ce modificări sau investigații suplimentare sunt necesare pentru atingerea obiectivelor terapeutice.
Fie că este vorba de ecografie de părți moi, tomografie computerizată sau rezonanță magnetică nucleară, paleta de servicii Sanamed corespunde tuturor nevoilor de diagnostic imagistic pentru pacienții care se adresează serviciului de Reumatologie.
Laboratorul Sanamed poate efectua o gamă complexă de analize din sferă imunologică, necesare în diagnosticul de precizie al afecțiunilor specifice reumatologiei.

GĂSEȘTE-ȚI REUMATOLOGUL PREFERAT LA SANAMED

Filtrează medicii:

Avantajele SANAMED:
  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • aparatură modernă
Call Now Button