Arhive: <span>Departamente</span>

Home / Departamente

Neurologie

Neurologia este ramura medicinei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos (central, periferic și autonom).

Afecțiunile sistemului nervos pot avea manifestări multiple, în funcție de localizare și gravitate, iar simptome precum tulburările de echilibru, tulburările motorii, confuzia, tulburările de memorie, modificarile simțului tactil, slăbiciunea musculară, necesită evaluare neurologică.

Pacienții cu boli cronice precum hipertensiune arterială, diabet, dislipidemie (creșterea valorilor colesterolului și/sau trigliceridelor) sau obezitate, suferă adesea de afectarea sistemului nervos (atât ca boală cerebrovasculară – implicând afectarea microcirculației – cât și ca poli – sau mononeuropatie perifierică – implicând afectarea țesutul nervos și glial). Toți acești pacienți trebuie evaluați neurologic pentru a depista la timp și a interveni terapeutic pe aceste complicații ale bolii de bază.

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE NEUROLOGIE

La SANAMED, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea și tratamentul afecțiunilor sistemului neurologic ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

La Sanamed – Neurologie, ai posibilitatea de a efectua teste, controale și investigații amănunțite specifice, atât gratuite (CAS), în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cât și cu plată:

Nume Pret
Consultație control 140 LEI
Ecografie doppler vase cervico-cerebrale 240 LEI
Sudoscan + consultatie 250 LEI
Referat medical 80 LEI

*prețuri disponibile pentru Sanamed București.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Este o investigație medicală specializată pentru diagnosticul afecțiunilor neuromusculare, care evaluează conducerea electrică la nivelul nervilor periferici și contracția muschilor corespunzători. Electromiografia se folosește pentru evaluarea neuropatiilor, radiculopatiilor, paraliziilor de nervi periferici, plexopatiilor și a altor afecțiuni musculare.

GĂSEȘTE-ȚI NEUROLOGUL PREFERAT LA SANAMED

Filtrează medicii:

Avantajele SANAMED:
  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • monitorizare adecvată a patologiilor specifice neurologice
  • aparatură modernă

Pentru specialitatea NEUROLOGIE, pacienții pot beneficia de consult de specialitate, diagnosticare și monitorizare a evoluției și de tratament specific unui pacient cu afecțiuni ale sistemului nervos. Pe lângă aceste beneficii, medicul neurolog poate indica și o serie de alte investigații disponibile în cadrul Sanamed.

Call Now Button