Dermatologie

Dermatologia este specialitatea medicală care diagnostichează și tratează afecțiunile pielii și anexelor pielii (unghii, păr), cât și a mucoaselor (bucală, genitală). Întrucât pielea este considerată cel mai mare organ al corpului uman, sănătatea tegumentelor și mucoaselor este esențială pentru buna funcționare a întregului organism.

Pielea indeplinește concomitent o multitudine de funcții, cele mai importante sunt cea de barieră de protecție (termică, chimică, antiinfecțioasă, mecanică), cea de termoreglare prin transpirație și cea de organ de simț.

Consultul dermatologic este important să se efectueze cel puțin anual, în scop de screening al afecțiunilor cu risc oncologic precum nevi (alunițe) sau alte leziuni cu aspect suspect (pete pigmentare, leziuni eritematoase, excrescențe).

Printre cele mai frecvente afecțiuni tratate în dermatologie se numără: melanomul (cancerul de piele), acnee, cicatrici vicioase / cheloide, manifestări alergice cutanate, boli inflamatorii cu manifestări cutanate (psoriazis), infecții ale pielii (micoze, stafilococii, tinea, intertigo), boli cu transmitere sexuală etc.

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE DERMATOLOGIE

La SANAMED, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea, tratamentul și monitorizarea pacientului cu afecțiuni dermatologice ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

În departamentul nostru de Dermatologie, ai posibilitatea de a efectua teste, controale și investigații amănunțite specifice atât gratuite (CAS), în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cât și cu plată.

Nume Pret
Consultație control 140 LEI
Biopsie 60 LEI
Excizie chist 150 LEI
Excizie laser 100 LEI
Mezoterapie 200 LEI
Peeling 100 LEI
Electrocauterizare 25 LEI

*prețuri disponibile pentru Sanamed București.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Peelingul este o procedură cosmetică care constă în îndepărtarea straturilor superioare. Această tehnică de înfrumusețare se folosește la nivelul tegumentelor de la nivelul feței, gâtului sau a mâinilor.
Electrocauterizarea este o procedură prin care se distruge termic un țesut de dimensiuni reduse (niște leziuni mici, benigne), prin încălzire termică, folosind un electrocauter. Printre leziunile vizate de aceste proceduri se numără verucile, angioamele, condiloamele genitale, papiloamele și keratozele seboreice.
Rezecția completă, cu marjă de siguranță a unei anumite leziuni cutanate (chist, aluniță).
Cunoscută și ca ”ablație”, excizia laser reprezintă îndepărtarea de pe piele a diverselor formațiuni benigne cu ajutorul laserului CO2 (ce vaporizează celulele care compun formațiunea patologică). Avantajele acestei proceduri sunt siguranța crescută, fară lezarea termică a țesuturilor înconjurătoare, ducând astfel la vindecarea mai rapidă și la rezultate estetice superioare.
Mezoterapia reprezintă o procedură dermatologică realizată prin injectarea unor aminoacizi, substanțe minerale, vitamine și acid hialuronic în mezoderm, în scop cosmetic.

GĂSEȘTE-ȚI DERMATOLOGUL PREFERAT LA SANAMED

Avantajele SANAMED:
  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • monitorizare adecvată a patologiilor specifice în dermatologie
  • aparatură modernă
Call Now Button