Oftalmologie

Afecțiunile aparatului ocular, nediagnosticate sau netratate la timp, pot avea consecințe severe, ajungându-se uneori la pierderea vederii.

Boli precum diabetul (a cărui complicație oculară se numește retinopatie diabetică) și hipertensiunea arterială (care cauzează frecvent angioscleroză hipertensivă și glaucom) sunt printre cele mai frecvente cauze de afectare severă a vederii /orbire.

Diagnosticarea la timp și tratarea corespunzătoare a retinopatiei și glaucomului, în cadrul consultațiilor oftalmologice de rutină și a investigațiilor specifice recomandate de oftalmolog, contribuie la reducerea semnificativă a riscului de pierdere a vederii.

Toți pacienții cu diabet și hipertensiune arterială trebuie să aibă parte de o evaluare regulată a statusului lor ocular, în vederea screeningului complicațiilor asociate patologiilor lor cronice.

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE OFTALMOLOGIE

La SANAMED, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea și tratamentul afecțiunilor sistemului ocular ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

La Sanamed – Oftalmologie, ai posibilitatea de a efectua teste, controale și investigații amănunțite specific, atât gratuite (CAS), în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cât și cu plată.

Nume Pret
Consultație control 140 LEI
Examen fund de ochi 120 LEI
Consult + fotocoagulare laser 300 LEI
Prescriptie ochelari 140 LEI
Test Schirmer 60 LEI
Examen de câmp vizual 2 ochi (cu perimetru computerizat) 140 LEI
OCT (Tomografie în coerență optică) de la 150 LEI

*prețuri disponibile pentru Sanamed București.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Examinarea câmpului vizual cu ajutorul perimetrului computerizat se efectuează în cazul pacienților la care există riscul unei afectări retiniene, a glaucomului sau a structurilor nervoase de la nivelul retinei (nerv optic) sau pentru monitorizarea evoluției acestor afecțiuni sau a efectului terapiei administrate.
Examenul fundului de ochi (evaluarea optică a retinei) este o procedură curentă la pacienții cronici la care complicațiile bolilor de fond (diabet, hipertensiune etc.) se asociază cu afectarea progresivă a vederii. Depistarea prezenței de microhemoragii, ocluzii vasculare, anevrisme și vase de neoformație retiniene și chiar dezlipirea de retină, permite intervenția cu injecții intravitreene cu terapii biologice sau corticoizi, ducând la conservarea vederii.

GĂSEȘTE-ȚI OFTALMOLOGUL PREFERAT LA SANAMED

Avantajele SANAMED:
  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • aparatură de ultimă generație

Sanamed – Oftalmologie are o experiență vastă în diagnosticarea și tratarea cu succes a afecțiunilor oculare ale pacienților cu boli cronice, folosind aparatură modernă pentru o evaluare și monitorizare cât mai complexă a acestora.

Call Now Button