Imagistică medicală

Imagistica medicală este tehnica și procesul de vizualizare a interiorului unui corp pentru analize clinice și intervenții medicale, precum și reprezentarea vizuală a funcției unor organe sau țesuturi (fiziologie).

Imagistica medicală urmărește să dezvăluie structurile interne ascunse de piele și oase, precum și să diagnosticheze și să trateze variate boli. La ora actuală, majoritatea diagnosticelor de precizie se stabilesc cu ajutorul imagisticii medicale.

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ

La SANAMED, cel mai mare centru privat destinat monitorizării și tratamentului pacienților cu boli cronice, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, pentru diagnosticarea și tratarea corectă a pacienților, serviciile de imagistică medicală ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

În departamentul nostru de Imagistică medicală, ai posibilitatea de a efectua teste, controale și investigații amănunțite specifice atât gratuite (CAS), în baza biletului de trimitere de la medicul specialist, cât și cu plată.

Nume Pret
25% reducere RMN 525 LEI
15% reducere CT 295 LEI
RMN abdomen nativ 700 LEI
RMN cerebral nativ 700 LEI
RMN coloană cervicală nativ 700 LEI
RMN coloană lombară și articulații sacroiliace nativ 1000 LEI
RMN pelvis nativ 700 LEI

*prețuri disponibile pentru Sanamed București.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Ecografia este, la ora actuală, cea mai răspândită formă de imagistică non-invazivă. Ecografia (sau sonografia) folosește un emițător-receptor de ultrasunete. Nu iradiază (avantaj față de radiologia convențională) însă are limite.

Tomografia computerizată (CT) este o procedură computerizată de imagistică cu raze X, în care un fascicul îngust de raze vizează zona de examinare a pacientului și se rotește rapid în jurul corpului acestuia, producând semnale care sunt procesate de computerul aparaturii.

Radiologia intervențională combină imagistica și procedurile minim invazive ghidate imagistic (angiografie, tomografie computerizată sau ultrasonografie) pentru a evalua, diagnostica și trata afecțiuni benigne sau maligne ale toracelui, abdomenului, pelvisului și extremităților.

GĂSEȘTE-ȚI MEDICUL IMAGIST PREFERAT LA SANAMED

Avantajele SANAMED:
  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • monitorizare adecvată a patologiilor specifice în cardiologie
  • aparatură modernă

Pentru specialitatea IMAGISTICA MEDICALĂ, pacienții beneficiază de cele mai noi tehnologii de diagnosticare și testare, precum și de interpretarea imediată a rezultatelor de către medicii specialiști.

Call Now Button