Acasă / Despre noi

Despre clinica noastră

SANAMED este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private dedicate pacientului cronic și cel mai mare centru de diagnostic, monitorizare și tratament al diabetului.

Deoarece, de cele mai multe ori pacienții suferă de mai multe afecțiuni, SANAMED asigură toate serviciile necesare în aceeași locație și o abordare multidisciplinară unică.

Pacienții noștri beneficiază de o echipă de medici specialiști, care prin metode moderne de diagnostic și expertiză completă oferă soluții de tratament personalizate.

Vezi specialitățile
Despre clinica

La SANAMED, accentul este pus pe oferirea unui tratament adecvat, pe care îl adaptăm și îl integrăm în stilul de viață al fiecărui pacient în parte.

În acest scop, punem la dispoziția pacienților noștri următoarele servicii:

medici
Medici

Echipă experimentată de specialiști în domeniul medical.

Evaluare integrată a pacientului cronic

Pentru determinarea schemei potrivite de tratament și pentru identificarea facilă, încă din primele faze ale eventualelor complicații care pot apărea în rândul pacienților cronici, am dezvoltat un sistem de evaluare interdisciplinară integrată.

Aceasta are loc în cadrul ambulatorului sau al spitalizării de zi și se efectuează de 2 sau 4 ori pe an, în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient.

evaluare

Evaluare completă într-o singură zi a pacientului cronic

În doar câteva ore, în cadrul spitalizării de zi, pacientul, alături de echipa SANAMED, poate parcurge toate etapele importante care oferă medicului specialist o imagine de ansamblu corectă asupra stării de sănătate și a evoluției diagnosticului.

evaluare completa

Toate specialitățile într-un singur loc

În cadrul SANAMED, pacienții pot beneficia de consultații interdisciplinare menite să ofere o privire de ansamblu asupra complicațiilor bolii de bază. În urma acestor investigații, putem stabili un tratament adecvat, personalizat, în conformitate cu ghidurile terapeutice actualizate.

toate specialitatile intr-un singur loc

Evaluarea integrată îndeplinește un rol dublu:

  • Ajustarea schemei de tratament în concordanță cu evoluția diagnosticului și cu starea generală de sănătate a pacientului.
  • Prevenirea sau identificarea, încă din primele faze, a eventualelor complicații asociate bolilor cronice.


*Pacienții diabetici pot beneficia, pe bază de programare, de servicii medicale gratuite cu trimitere de la medicul de familie, în limita bugetului disponibil.
**Pentru informații privind acordarea serviciilor medicale gratuite, contactați Recepția Sanamed. (autodial 021 9442)

Servicii CNAS/CASMB

Asigurăm pacienților noștri accesul la servicii medicale de cea mai bună calitate, oferind o plajă largă de specialități, decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Pentru a verifica disponibilitatea fondurilor CNAS, vă rugăm să contactați recepția SANAMED.

Contact
CNAS

Valorile Sanamed

Profesionalism

  • Echipă experimentată de specialiști care asigură servicii medicale de cea mai înaltă calitate.
grija pentru pacient

Grijă pentru pacient

  • Confortul și atmosfera placută sunt completate de eforturile pe care le depunem în vederea unei comunicări eficiente între medic și pacient, inclusiv în ceea ce privește explicarea schemei de investigații, analize și tratament.
colaborare

Colaborare

  • Evaluare integrată a pacientului cronic – concept unic de servicii medicale integrate, într-o abordare multidisciplinară pusă în practică prin spitalizarea de zi.
inovatie

Inovație

  • Aplicarea celor mai noi tehnici, protocoale și tehnologii de tratament, în acord cu ghidurile de specialitate și utilizarea aparaturii moderne pentru analize și investigații.
pacienti

Peste
45000

Title

de pacienți

cadre medicale

Peste
60

Title

de cadre medicale

tratament

17

Title

de ani

de experiență în tratamentul diabetului

specialitati

22

Title

de specialități medicale

Istoric

2003
istoric
Înființarea Sanamed ca centru de tratament al diabetului
2007
istoric
Extinderea ariei de servicii – laborator și spitalizare de zi
2009
istoric
Relocarea clinicii și extinderea numărului de cabiente de consultații în zona centrală din București
2013
istoric
Deschiderea centrului Sanamed Pitești
2014
istoric
Înființarea celei de-a doua clinici din București
2019
istoric
Preluarea Sanamed de către Fresenius NephroCare, lider mondial și national în servicii de dializă
2020
istoric
Relocarea în sediul actual, de 4000 mp, cu o investiție de 4.2 milioane Euro în echipamente medicale și dotări de ultimă generație
intrebari

Întrebări frecvente și răspunsuri

Doctorii noștri au pregătit o serie de întrebări și răspunsuri pentru a te ajuta să găsești rapid toate informațiile necesare.

Află mai multe