Diagnostic imagistic precis si rapid, o echipa medicala
cu o bogata expertiza in interpretarea unei game
complexe de investigatii imagistice.

Centrul de
imagistică
Sanamed
Hospital

Echipamente medicale de ultimă generație

Echipamente capabile sa asigure investigații de inalta fidelitate și precizie medicala, special concepute pentru a asigura confortul pacientilor si siguranta actului medical.

se ajusteaza automat la biovariabilitatea pacientului

pachetele de accelerare permit scanare cu până la 50% mai rapida

sistem extrem de automatizat proceduri de scanare pentru mai multe peste 90% din toate examenele RMN

alimentat de inteligență artificiala crește randamentul fluxului pacientilor

Magnetom Altea este proiectat cu eficienta scrisa in ADN-ul sau. La baza vitezei sale impresionante de achizitie se afla Turbo Suite. Și cu scopul clar de a reduce intervalul de timp general al pacientului, Magnetom Altea oferă alte inovații remarcabile pentru a spori eficiența fluxului de lucru. Impulsionat prin tehnologia GO, susținut de inteligenta artificiala – AI – și cu tehnologia inovatoare BioMatrix, numeroși pasi care necesita mult timp in fluxul de lucru sunt redusi in mod semnificativ prin automatizare.

Senzorii, reglarea automata și interfetele BioMatrix permit anticiparea miscarilor, a ritmului respirator, adaptarea la tipul anatomic al oricărui pacient și accelereaza o pozitionarea usoara.

Caracteristici tehnice care reduc considerabil anxietatea pacientului:

  • Deschiderea unitatii, cu un diametru de 70 cm, permite accesul si pozitionare pacientilor cu greutate peste media normala sau claustrofobi;
  • Tehnologia revolutionara de reducere a zgomotului in timpul scanarii;
  • Sistem optic care permite vizualizarea operatorului in camerea de comanda pe toata durata scanarii.

Rezultatul: încredere mai mare  in diagnostic, mai puține scanări, programare previzibilă și examene personalizate consistente și de inalta calitate.

Indiferent daca este vorba de imagini de rutina, cum ar fi toracele, abdomenul și angiografia sau examene mai complexe, computer tomograful ofera o calitate excelenta a imaginii.

Reduce „zgomotul” imaginii la fiecare scanare, in timp ce reconstructia iterativa avansata    (SAFIRE5) ofera calitate excelenta a imaginii la o doza de radiatii foarte mica.

Obtine niveluri de doza foarte mici prin „taierea” energiilor mai mici si optimizeaza calitatea imaginii la interfata dintre tesuturile moi si aer.

Lanseaza urmatoarea generație de Dual Spiral Dual Energy in rutina clinică: obține ambele informații, morfologice și funcționale la examenele fara contrast prin dobandirea seturilor de date la doua energii diferite.

Reduce artefactele metalice pentru o calitate mai buna a imaginii fara cresterea dozei. Algoritmul high-end poate manipula o mare varietate de implanturi metalice pentru fluxuri de lucru mai fine și mai eficiente.

Noul SOMATOM go.Now vine cu calitatea imaginii si tehnologiile de reducere a dozei de radiatii ionizante, precum și soluții încorporate. SOMATOM go.Now include, de asemenea scanare intuitiva, automatizata prin inteligenta artificiala, și noi caracteristici clinice pentru o gama si mai larga de indicații.

Fluxul de lucru mobil unic si instrumente inteligente ajuta operatorii sa ramana cu pacientii mai mult timp si sa ofere ingrijire mai atenta.

Sistemul ofera, de asemenea, cateva alte impresionante aplicații.

ofera o imagine de inalta rezoluție pentru evaluarea fracturilor vertebrale.

evaluarea riscului de fractură.

ofera o imagine de ansamblu asupra masei grase, a masei slabe și a grasimii viscerale ar putea fi indicatori cheie pentru riscul cardiovascular și alte stari de boală metabolica.

 

Determinarea densitatii minerale osoase prin metoda DXA (dual x-ray absorbtiometry) este metoda de referinta atat pentru diagnosticarea, cat si pentru monitorizarea tratamentului osteoporozei.

Osteodensitometria este o metoda radiologica de evaluare a densitatii osoase la nivelul intregului sistem osos, sau, in zonele cele mai predispuse fracturilor. Cu o expunere minima de radiatii, examinarea dureaza 1- 5 minute, metoda de diagnostic este noninvaziva si nedureroasa.

Cu  Hollogic Discovery Wi se poate determina densitatea minerala osoasa si scorul T al pacientului.

Medici

Cea mai experimentată echipa de medici imagisti.

Tehnologie

Cea mai performanta tehnologie de diagnostic in imagistica.

Excelenta

Ambient, siguranta si eficienta

Abonează-te la Newsletter

Obțineți știri și soluții sănătoase la problemele dvs. de la experții noștri!

Call Now Button