Ne mutam impreuna

Începând cu luna Septembrie vă așteptam să descoperiți gama specialităților medicale oferite de NOUL nostru Centru de Excelență în tratarea pacientului cronic.

 

DIN LUNA SEPTEMBRIE, UN NOU CENTRU DE EXCELENȚĂ MARCA SANAMED!

După 17 ani de la înființarea celui mai mare spital privat dedicat tratării Diabetului, având clinici deschise atât în București, cât și în Pitești, cu un număr de peste 50.000 de pacienți înregistrați, suntem bucuroși să vă anunțăm că de la începutul lunii Septembrie, deschidem porțile noului centru de Excelență al SanaMed, localizat în calea Plevnei nr.159 – clădirea B, din incinta Business Garden Bucharest.

Aici vom reloca activitatea existentă a clinicii din Viitorului, extinzând totodată gama specialităților medicale oferite de NOUL nostru Centru de Excelență în tratarea Pacientului Cronic.

Te așteptăm astfel, într-un centru medical ultramodern, unic prin specificul multidisciplinar și complexitatea serviciilor oferite, ce facilitează accesul la cele mai înalte standarde de calitate medicală. Noua structură medicală va dispune de numeroase cabinete de consultații, tratament și investigații, dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, oferind astfel servicii medicale complexe și integrate

NOU LA SANAMED

Imagistică (RMN & CT & RX)

În curând

Kinetoterapie

În curând

SPECIALITĂȚI NOI

SERVICII DECONTATE CAS: AMBULATORIU, SPITALIZARE DE ZI, LABORATOR ANALIZE

Imagistica

Kinetoterapie

Alergologie

Ortopedie

ORL

Pneumologie

Reumatologie

Medicină Internă

Gastroenterologie

Recuperare medicală

Servicii

Localizare

Galerie

Parter

Etaj 1

Etaj 2

Etaj 3

Abonează-te la Newsletter

Obțineți știri și soluții sănătoase la problemele dvs. de la experții noștri!