Acasă / Policlinică / Dermatovenerologie

Dermatovenerologie în

București

SANAMED București

Calea Plevnei nr. 159 Corp B, sector 6, București

Dermatovenerologia la SANAMED

Dermatologia este specialitatea medicală care diagnostichează și tratează afecțiunile pielii și anexelor pielii (unghii, păr), cât și a mucoaselor (bucală, genitală). Întrucât pielea este considerată cel mai mare organ al corpului uman, sănătatea tegumentelor și mucoaselor este esențială pentru buna funcționare a întregului organism.

Pielea indeplinește concomitent o multitudine de funcții, cele mai importante sunt cea de barieră de protecție (termică, chimică, antiinfecțioasă, mecanică), cea de termoreglare prin transpirație și cea de organ de simț.

Consultul dermatologic este important să se efectueze cel puțin anual, în scop de screening al afecțiunilor cu risc oncologic precum nevi (alunițe) sau alte leziuni cu aspect suspect (pete pigmentare, leziuni eritematoase, excrescențe).

Printre cele mai frecvente afecțiuni tratate în dermatologie se numără: melanomul (cancerul de piele), acnee, cicatrici vicioase / cheloide, manifestări alergice cutanate, boli inflamatorii cu manifestări cutanate (psoriazis), infecții ale pielii (micoze, stafilococii, tinea, intertigo), boli cu transmitere sexuală etc.

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE DERMATOLOGIE

La SANAMED, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea, tratamentul și monitorizarea pacientului cu afecțiuni dermatologice ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

În departamentul nostru de Dermatologie, ai posibilitatea de a efectua teste, controale și investigații amănunțite specifice atât gratuite (CAS), în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cât și cu plată.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Biopsie

Peeling

Electrocauterizare

Excizie chist / nev

Excizie laser

Mezoterapie

Cum mă pregatesc pentru consultul cu un medic specialist

Acestea sunt câteva recomandări generale, pentru evaluări specifice clinice (ambulator și spitalizare/internare de zi) și paraclinice (laborator analize, imagistică medicală), iar echipa medicală și personalul recepției Sanamed vor susține demersul de informare necesar.

  • Pentru o consultație la medicul specialist în ambulator aveți nevoie de recomandarea unui medic.
  • Nu este necesară o pregătire specială pentru consultațiile în ambulator.
  • Este recomandată igiena corporală generală, doar dacă nu există contraindicatii în acest sens.
  • Este recomandat să aveti documente medicale în forma fizică sau digitală la momentul consultației precum: buletine de investigații de laborator, scrisoare medicală, consulturi anterioare.

Avantajele SANAMED:

  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • monitorizare adecvată a patologiilor specifice în dermatologie
  • aparatură modernă

Programare telefonică

Prezentarea Pacientului se realizează pe baza unei programări prealabile, in functie de disponibilitate (paturi libere, medic, afectiune, urgenta, control, recontrol, etc.), în intervalul orar LUNI-JOI: 08:00-19:00; VINERI: 08:00-18:00 la numărul de telefon:

Programare Online

Gasiti serviciile medicale de care aveti nevoie si programati-va rapid in cativa pasi simpli! Apasati butonul alaturat

Programeaza-te online

Întrebări frecvente și răspunsuri

Doctorii noștri au pregătit o serie de întrebări și răspunsuri pentru a te ajuta să găsești rapid toate informațiile necesare.

Află mai multe