Acasă / Policlinică / Endocrinologie

SANAMED București

Calea Plevnei nr. 159 Corp B, sector 6, București

Endocrinologia la SANAMED

Endocrinologia este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul și tratamentul afecțiunilor glandelor endocrine (glandele care produc hormonii).

Sistemul endocrin este extrem de important în fiziologia corpului uman, fiind implicat în aproape toate procesele și sistemele ce asigură funcționarea organismului: metabolismul bazal, sistemul osos și muscular, pielea, creșterea și dezvoltarea, reproducerea, echilibrul hidroelectrolitic și acido-bazic, biochimia sângelui, dezvoltarea neuro-cognitivă etc.
Pacienții cu patologii cronice (hipertensiune, diabet, obezitate, boală cronică de rinichi etc.) prezintă adesea și o patologie endocrinologică asociată, care face dificilă gestionarea bolii cronice sau, mai grav, duce la apariția de noi afecțiuni.

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE ENDOCRINOLOGIE

La SANAMED, cel mai mare centru privat destinat monitorizării și tratamentului pacienților cu boli cronice, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea și tratamentul afecțiunilor endocrine ocupă un loc foarte important în clinica noastră. Medicii noștri se ocupă de monitorizarea permanentă a evoluției și ajustarea cu precizie a schemei de tratament, toate în cadrul aceleiași locații.

În departamentul nostru de Endocrinologie, ai posibilitatea de a efectua teste, controale și investigații amănunțite specifice atât gratuite (CAS), în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cât și cu plată. În același timp, poți beneficia și de servicii de spitalizare de zi, decontate integral de Casa de Asigurări de Sănătate – CAS, tot prin bilet de trimitere.

Cum mă pregatesc pentru consultul cu un medic specialist

Acestea sunt câteva recomandări generale, pentru evaluări specifice clinice (ambulator și spitalizare/internare de zi) și paraclinice (laborator analize, imagistică medicală), iar echipa medicală și personalul recepției Sanamed vor susține demersul de informare necesar.

  • Pentru o consultație la medicul specialist în ambulator aveți nevoie de recomandarea unui medic.
  • Nu este necesară o pregătire specială pentru consultațiile în ambulator.
  • Este recomandată igiena corporală generală, doar dacă nu există contraindicatii în acest sens.
  • Este recomandat să aveti documente medicale în forma fizică sau digitală la momentul consultației precum: buletine de investigații de laborator, scrisoare medicală, consulturi anterioare.

Avantajele SANAMED:

  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • monitorizare adecvată a patologiilor specifice în endocrinologie
  • aparatură modernă

SANAMED – cel mai mare furnizor privat de servicii de spitalizare de zi. Acesta este un serviciu decontat integral de Casa de Asigurări de Sănătate – CAS, prin biletul de trimitere. Pentru specialitatea ENDOCRINOLOGIE (doar afecțiuni ale glandei tiroide), pacienții beneficiază de consultul medicului endocrinolog, ecografie tiroidiană, analize medicale specifice în funcție de particularitățile patologiei endocrine și administrarea anumitor terapii specifice (după caz).

Rezultatele investigațiilor efectuate, indicațiile de tratament și recomandările de investigații suplimentare se consemnează în biletul de externare și în scrisoarea medicală.

Programare telefonică

Prezentarea Pacientului se realizează pe baza unei programări prealabile, in functie de disponibilitate (paturi libere, medic, afectiune, urgenta, control, recontrol, etc.), în intervalul orar LUNI-JOI: 08:00-19:00; VINERI: 08:00-18:00 la numărul de telefon:

Programare Online

Gasiti serviciile medicale de care aveti nevoie si programati-va rapid in cativa pasi simpli! Apasati butonul alaturat

Programeaza-te online

Întrebări frecvente și răspunsuri

Doctorii noștri au pregătit o serie de întrebări și răspunsuri pentru a te ajuta să găsești rapid toate informațiile necesare.

Află mai multe