Acasă / Policlinică / Medicina Interna

Medicina Interna în

București

  Nu exista Doctori Specialiști

SANAMED București

Calea Plevnei nr. 159 Corp B, sector 6, București

Medicina internă la SANAMED

Medicina internă reprezintă specialitatea care se ocupă cu prevenția riscului (medicină preventivă), diagnosticul și tratamentul nechirurgical al bolilor organelor interne (inimă, rinichi, ficat, plămâni). Consultul de medicină internă adresează probleme de diagnostic complex a polipatologiilor și monitorizării boli cronice severe.

De multe ori, pacienții la care semnele și simptomele anumitor afecțiuni sunt neclare, nu pot fi orientați către specialitatea medicală care gestionează cauza problemelor lor, fiind nevoie de un demers complex ce implică o serie de consulturi în multiple specialități, analize de laborator, imagistică, proceduri diagnostice, pentru reducerea cât mai mult a numărului de posibile diagnostice diferențiate și de a iniția tratamentul optim.

Acestea sunt situații foarte frecvente în practică medicală, iar consultul la medicul internist, prin modul de abordare integrativ al stării de sănătate a pacientului respectiv, orientează cu precizie pacientul către investigațiile necesare, stabilind cu rapiditate diagnosticul de certitudine sau chiar gestionând tratamentul afecțiunilor cronice respiratorii, cardiovasculare sau digestive, la care nu este nevoie de intervenția punctuală a medicului din specialitatea respectivă.

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE MEDICINĂ INTERNĂ

La SANAMED, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea, tratamentul și monitorizarea pacientului ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Consultație

Ecografie abdominală

Ecografie doppler

Analize specifice

Imagistică de înaltă rezoluție – CT / RMN

Cum mă pregatesc pentru consultul cu un medic specialist

Acestea sunt câteva recomandări generale, pentru evaluări specifice clinice (ambulator și spitalizare/internare de zi) și paraclinice (laborator analize, imagistică medicală), iar echipa medicală și personalul recepției Sanamed vor susține demersul de informare necesar.

 • Pentru o consultație la medicul specialist în ambulator aveți nevoie de recomandarea unui medic.
 • Nu este necesară o pregătire specială pentru consultațiile în ambulator.
 • Este recomandată igiena corporală generală, doar dacă nu există contraindicatii în acest sens.
 • Este recomandat să aveti documente medicale în forma fizică sau digitală la momentul consultației precum: buletine de investigații de laborator, scrisoare medicală, consulturi anterioare.

Avantajele SANAMED:

 • diagnostic rapid și precis
 • proceduri minim invazive
 • prioritizarea siguranței pacientului
 • monitorizare adecvată a patologiilor specifice
 • aparatură modernă
 • demers medical integrativ

Pentru specialitatea MEDICINĂ INTERNĂ, pacienții beneficiază de consultul medicului specialist, investigații medicale în funcție de particularitățile patologiei de care suferă, administrarea anumitor terapii specifice și controale periodice.

Programare telefonică

Prezentarea Pacientului se realizează pe baza unei programări prealabile, in functie de disponibilitate (paturi libere, medic, afectiune, urgenta, control, recontrol, etc.), în intervalul orar LUNI-JOI: 08:00-19:00; VINERI: 08:00-18:00 la numărul de telefon:

Programare Online

Gasiti serviciile medicale de care aveti nevoie si programati-va rapid in cativa pasi simpli! Apasati butonul alaturat

Programeaza-te online

Întrebări frecvente și răspunsuri

Doctorii noștri au pregătit o serie de întrebări și răspunsuri pentru a te ajuta să găsești rapid toate informațiile necesare.

Află mai multe