Acasă / Policlinică / Neurologie

Neurologie în

Pitești

SANAMED București

Calea Plevnei nr. 159 Corp B, sector 6, București

SANAMED Pitești

Str. Mircea Vodă, Nr. 42, Pitești, Jud Argeș

Neurologia la SANAMED

Neurologia este ramura medicinei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos (central, periferic și autonom).

Afecțiunile sistemului nervos pot avea manifestări multiple, în funcție de localizare și gravitate, iar simptome precum tulburările de echilibru, tulburările motorii, confuzia, tulburările de memorie, modificarile simțului tactil, slăbiciunea musculară, necesită evaluare neurologică.

Pacienții cu boli cronice precum hipertensiune arterială, diabet, dislipidemie (creșterea valorilor colesterolului și/sau trigliceridelor) sau obezitate, suferă adesea de afectarea sistemului nervos (atât ca boală cerebrovasculară – implicând afectarea microcirculației – cât și ca poli – sau mononeuropatie perifierică – implicând afectarea țesutul nervos și glial). Toți acești pacienți trebuie evaluați neurologic pentru a depista la timp și a interveni terapeutic pe aceste complicații ale bolii de bază.

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE NEUROLOGIE

La SANAMED, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea și tratamentul afecțiunilor sistemului neurologic ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

La Sanamed – Neurologie, ai posibilitatea de a efectua teste, controale și investigații amănunțite specifice, atât gratuite (CAS), în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cât și cu plată.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Ecografia doppler a vaselor cervicale

Electromiografia (EMG – electromiogramă)

Cum mă pregatesc pentru consultul cu un medic specialist

Acestea sunt câteva recomandări generale, pentru evaluări specifice clinice (ambulator și spitalizare/internare de zi) și paraclinice (laborator analize, imagistică medicală), iar echipa medicală și personalul recepției Sanamed vor susține demersul de informare necesar.

  • Pentru o consultație la medicul specialist în ambulator aveți nevoie de recomandarea unui medic.
  • Nu este necesară o pregătire specială pentru consultațiile în ambulator.
  • Este recomandată igiena corporală generală, doar dacă nu există contraindicatii în acest sens.
  • Este recomandat să aveti documente medicale în forma fizică sau digitală la momentul consultației precum: buletine de investigații de laborator, scrisoare medicală, consulturi anterioare.

Avantajele SANAMED:

  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • monitorizare adecvată a patologiilor specifice neurologice
  • aparatură modernă

Pentru specialitatea NEUROLOGIE, pacienții pot beneficia de consult de specialitate, diagnosticare și monitorizare a evoluției și de tratament specific unui pacient cu afecțiuni ale sistemului nervos. Pe lângă aceste beneficii, medicul neurolog poate indica și o serie de alte investigații disponibile în cadrul Sanamed.

Programare telefonică

Prezentarea Pacientului se realizează pe baza unei programări prealabile, in functie de disponibilitate (paturi libere, medic, afectiune, urgenta, control, recontrol, etc.), în intervalul orar LUNI-JOI: 08:00-19:00; VINERI: 08:00-18:00 la numărul de telefon:

Programare Online

Gasiti serviciile medicale de care aveti nevoie si programati-va rapid in cativa pasi simpli! Apasati butonul alaturat

Programeaza-te online

Întrebări frecvente și răspunsuri

Doctorii noștri au pregătit o serie de întrebări și răspunsuri pentru a te ajuta să găsești rapid toate informațiile necesare.

Află mai multe