Acasă / Policlinică / Oftalmologie

SANAMED București

Calea Plevnei nr. 159 Corp B, sector 6, București

Oftalmologia la SANAMED

Afecțiunile aparatului ocular, nediagnosticate sau netratate la timp, pot avea consecințe severe, ajungându-se uneori la pierderea vederii. Boli precum diabetul (a cărui complicație oculară se numește retinopatie diabetică) și hipertensiunea arterială (care cauzează frecvent angioscleroză hipertensivă și glaucom) sunt printre cele mai frecvente cauze de afectare severă a vederii /orbire.

Diagnosticarea la timp și tratarea corespunzătoare a retinopatiei și glaucomului, în cadrul consultațiilor oftalmologice de rutină și a investigațiilor specifice recomandate de oftalmolog, contribuie la reducerea semnificativă a riscului de pierdere a vederii..

Toți pacienții cu diabet și hipertensiune arterială trebuie să aibă parte de o evaluare regulată a statusului lor ocular, în vederea screeningului complicațiilor asociate patologiilor lor cronice..

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE OFTALMOLOGIE

La SANAMED, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea și tratamentul afecțiunilor sistemului ocular ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

La Sanamed – Oftalmologie, ai posibilitatea de a efectua teste, controale și investigații amănunțite specific, atât gratuite (CAS), în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cât și cu plată.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Tomografii în Coerență Optică (OCT – scan)

Examinarea câmpului vizual

Examenul fundului de ochi

Cum mă pregatesc pentru consultul cu un medic specialist

Acestea sunt câteva recomandări generale, pentru evaluări specifice clinice (ambulator și spitalizare/internare de zi) și paraclinice (laborator analize, imagistică medicală), iar echipa medicală și personalul recepției Sanamed vor susține demersul de informare necesar.

  • Pentru o consultație la medicul specialist în ambulator aveți nevoie de recomandarea unui medic.
  • Nu este necesară o pregătire specială pentru consultațiile în ambulator.
  • Este recomandată igiena corporală generală, doar dacă nu există contraindicatii în acest sens.
  • Este recomandat să aveti documente medicale în forma fizică sau digitală la momentul consultației precum: buletine de investigații de laborator, scrisoare medicală, consulturi anterioare.

Avantajele SANAMED:

  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • aparatură de ultimă generație

Sanamed – Oftalmologie are o experiență vastă în diagnosticarea și tratarea cu succes a afecțiunilor oculare ale pacienților cu boli cronice, folosind aparatură modernă pentru o evaluare și monitorizare cât mai complexă a acestora.

Programare telefonică

Prezentarea Pacientului se realizează pe baza unei programări prealabile, in functie de disponibilitate (paturi libere, medic, afectiune, urgenta, control, recontrol, etc.), în intervalul orar LUNI-JOI: 08:00-19:00; VINERI: 08:00-18:00 la numărul de telefon:

Programare Online

Gasiti serviciile medicale de care aveti nevoie si programati-va rapid in cativa pasi simpli! Apasati butonul alaturat

Programeaza-te online

Întrebări frecvente și răspunsuri

Doctorii noștri au pregătit o serie de întrebări și răspunsuri pentru a te ajuta să găsești rapid toate informațiile necesare.

Află mai multe