Acasă / Policlinică / Otorinolaringologie

SANAMED București

Calea Plevnei nr. 159 Corp B, sector 6, București

ORL la SANAMED

Otorinolaringologia (ORL) este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul, tratarea și prevenția afecţiunilor urechii, nasului, sinusurilor, gâtului și căilor respiratorii superioare.

Afecțiunile din sfera ORL (implicând o multitudine de organe structuri și organe de simț – analizorul vestibular, sistemul auditiv) implică frecvent atât tratament medical (tratament pe bază de medicamente), cât și chirurgical (extracții, puncții, incizii, drenaje, biopsii, cauterizări).

Pe lângă afecțiunile benigne (sinuzite, otomastoidite, rinite, laringite, otite, epistaxis), patologia ORL implică de multe ori și existența unor afecțiuni maligne sau cu potențial de malignitate (cancere la nivelul laringelui, hipofaringelui, palatului dur, glandelor salivare, noduli la nivelul corzilor vocale, polipi). Din această cauză, pe lângă consult, pentru a se stabili cu exactitate diagnosticul este nevoie de investigații suplimentare specifice (fibroscopie). Nu în ultimul rând, tulburările de auz se investighează cu ajutorul timpanometriei, o procedură specifică în această specialitate.

SANAMED – SERVICII DEDICATE ÎN ORL

La SANAMED, ne-am extins echipa de medici specialiști, am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea, tratamentul și monitorizarea pacientului cu afecțiuni din sfera ORL ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Fibroscopia

Testul de auz / audiometrie

Timpanometria

Cum mă pregatesc pentru consultul cu un medic specialist

Acestea sunt câteva recomandări generale, pentru evaluări specifice clinice (ambulator și spitalizare/internare de zi) și paraclinice (laborator analize, imagistică medicală), iar echipa medicală și personalul recepției Sanamed vor susține demersul de informare necesar.

  • Pentru o consultație la medicul specialist în ambulator aveți nevoie de recomandarea unui medic.
  • Nu este necesară o pregătire specială pentru consultațiile în ambulator.
  • Este recomandată igiena corporală generală, doar dacă nu există contraindicatii în acest sens.
  • Este recomandat să aveti documente medicale în forma fizică sau digitală la momentul consultației precum: buletine de investigații de laborator, scrisoare medicală, consulturi anterioare.

Avantajele SANAMED:

  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • monitorizare adecvată a patologiilor specifice sferei ORL
  • aparatură modernă

Programare telefonică

Prezentarea Pacientului se realizează pe baza unei programări prealabile, in functie de disponibilitate (paturi libere, medic, afectiune, urgenta, control, recontrol, etc.), în intervalul orar LUNI-JOI: 08:00-19:00; VINERI: 08:00-18:00 la numărul de telefon:

Programare Online

Gasiti serviciile medicale de care aveti nevoie si programati-va rapid in cativa pasi simpli! Apasati butonul alaturat

Programeaza-te online

Întrebări frecvente și răspunsuri

Doctorii noștri au pregătit o serie de întrebări și răspunsuri pentru a te ajuta să găsești rapid toate informațiile necesare.

Află mai multe