Acasă / Policlinică / Cardiologie

SANAMED București

Calea Plevnei nr. 159 Corp B, sector 6, București

Cardiologia la SANAMED

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge. Bolile inimii sau bolile cardiovasculare rămân cea mai mare cauză a deceselor la nivel mondial.

Printre factorii de risc ce pot duce la apariția bolilor cardiovasculare se enumeră vârsta, poluarea, sexul (bărbați/femei), moștenirea genetică, sedentarismul, hipertensiunea arterială sau obezitatea.

Afecțiunile inimii nu atacă doar bătrânii, din ce în ce mai multe persoane tinere dezvoltă afecțiuni cardiace.

SANAMED – SERVICII DEDICATE DE CARDIOLOGIE

Ne ținem promisiunea față de inima ta.

La SANAMED, cel mai mare centru privat destinat monitorizării și tratamentului pacienților cu boli cronice, ne-am extins echipa de medici specialiști și am creat un sistem de evaluare integrată interdisciplinară și modernizăm permanent baza tehnologică. De aceea, evaluarea și tratamentul afecțiunilor sistemului cardiovascular ocupă un loc foarte important în clinica noastră.

În departamentul nostru de Cardiologie, ai posibilitatea de a efectua teste, controale și investigații amănunțite specifice atât gratuite (CAS), în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cât și cu plată. În același timp, poți beneficia și de servicii de spitalizare de zi, decontate integral de Casa de Asigurări de Sănătate – CAS, tot prin bilet de trimitere.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE INVESTIGAȚII

Test de efort / EKG de efort

Ecografia cardiacă

Holter EKG

Holter TA

Cum mă pregatesc pentru consultul cu un medic specialist

Acestea sunt câteva recomandări generale, pentru evaluări specifice clinice (ambulator și spitalizare/internare de zi) și paraclinice (laborator analize, imagistică medicală), iar echipa medicală și personalul recepției Sanamed vor susține demersul de informare necesar.

  • Pentru o consultație la medicul specialist în ambulator aveți nevoie de recomandarea unui medic.
  • Nu este necesară o pregătire specială pentru consultațiile în ambulator.
  • Este recomandată igiena corporală generală, doar dacă nu există contraindicatii în acest sens.
  • Este recomandat să aveti documente medicale în forma fizică sau digitală la momentul consultației precum: buletine de investigații de laborator, scrisoare medicală, consulturi anterioare.

Avantajele SANAMED:

  • diagnostic rapid și precis
  • proceduri minim invazive
  • prioritizarea siguranței pacientului
  • monitorizare adecvată a patologiilor specifice în cardiologie
  • aparatură modernă

SANAMED – cel mai mare furnizor privat de servicii de spitalizare de zi. Acesta este un serviciu decontat integral de Casa de Asigurări de Sănătate – CAS, prin biletul de trimitere. Pentru specialitatea CARDIOLOGIE, pacienții beneficiază de Consultul medicului cardiolog, ecocardiografie (ecografie de cord), analize medicale specifice în funcție de particularitățile patologiei cardiace, electrocardiogramă (EKG) și administrarea anumitor terapii specifice (după caz).

Rezultatele investigațiilor efectuate, indicațiile de tratament și recomandările de investigații suplimentare se consemnează în biletul de externare și în scrisoarea medicală.

Programare telefonică

Prezentarea Pacientului se realizează pe baza unei programări prealabile, in functie de disponibilitate (paturi libere, medic, afectiune, urgenta, control, recontrol, etc.), în intervalul orar LUNI-JOI: 08:00-19:00; VINERI: 08:00-18:00 la numărul de telefon:

Programare Online

Gasiti serviciile medicale de care aveti nevoie si programati-va rapid in cativa pasi simpli! Apasati butonul alaturat

Programeaza-te online

Întrebări frecvente și răspunsuri

Doctorii noștri au pregătit o serie de întrebări și răspunsuri pentru a te ajuta să găsești rapid toate informațiile necesare.

Află mai multe